söndag 6 september 2009

Golfhelgen

Så var vi hemma från vår golfhelg, den blev inte riktigt som planerat men väldigt bra ändå. Golfen i lördags blev inställd eller det blev den inte riktigt bara ändrad bana pga vädret. Vi vågade inte riktigt satsa på den banan vi bestämt med tanke på vädret så vi körde ett säkert kort i Mellby där vi spelade ett antal rundor i somras. Så vi kände oss som hemma. Det var riktigt roligt att se hur mycket vi utvecklats. Det hålet som vi tyckt var så otroligt svårt var inte alls så svårt helt plötsligt :) Så det gjorde inte så mycket att d var lite små kasst väder. Vi åkte en runda oxå o skulle köpa Sveriges godaste ribs till middag, tyvärr hann dom stänga men då åkte vi o tittade på två golfbanor som vi absolut ska spela nästa sommar när d inte blåser storm :) Den ena ligger nämligen i princip i havet så d blåser lite där.
Vi hade gett upp hoppet om att få se VM-kvalet i fotboll igår eftersom L´s pappa inte tagot med kortet till boxen ut till stugan. Men sen kom vi på att kanske kanske att dom visade den nere på pizzerian, så L hoppade in o övertalade ägaren att det var den matchen som skulle visa ikväll :) Så vi spenderade kvällen på Surf Side framför tvn där, vi var nog iallafall 10 st som kollade :) Samtliga hade i princip gett upp o börja klä på sig för att gå hem när allt väder o alla vrålar rakt ut av glädje, tom han som satt i fotöljen o sov vaknade till liv :) Pizzan var inte alls god, mottagningen var sådär pga blåsten (vilket ägaren ville påpeka flera gånger) men resultatet gjorde att kvällen blev godkänd.
Idag blev det en runda golf till men det gick inget vidare vi insåg båda två att vi var ganska slitna i kroppen så vi orkade inte riktigt o konstaterade det e faktiskt proffs som spelar 3 dagar i rad o vi e långt ifrån proffs o allt annat än vältränade men vi har fått riktigt bra med motion o frisk luft o haft väldigt trevligt tillsammans som alltid.

Efter att ha läst på Jojos blogg om ett kärleksastro så bestämde jag mig för att det gör jag, jag kan väl säga såhär det har nog aldrig varit längre från sanningen o verkligeheten hahaha.
Det fanns inte ett rätt på vare sig mig eller L så man ska nog inte tro så mycket på astron kanske :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar