söndag 15 februari 2009

Hemma igen

Så var vi tillbaka hemma igen efter en helg i Örebro vi hann med massor o allt var väldigt trevligt. Brunch med T o J, fika med M o T, fira mormor, melodifestivalen med busarna o deras pappa, sova på hotell, frukost på rummet, lunch hos lillebror o sen hemresa som kändes lång men det gör den oftast när man inte får köra. Men ska det vara rättvist så ska det.

Melodifestivalen igår vet jag inte vad jag ska säga om riktigt jag e väl inte helt nöjd den här gången heller men det var kanske lite bättre den här gången men att pudelrockarna gick vidare e ju bara pinsamt. Sen den här himla omröstningen måste ju skrotas omgående, ingen kan ju ha koll apå när man ska rösta eller inte osv. SLUTA!

Nu är det Wilma dagar som gäller mycket på schemat, imorgon kanske det blir skridskor på trekanten eftersom skridskorna äntligen kommit till rätta, en fika med kusin S. Full fart kommer det säkert bli iallafall sen får man ta o vila upp sig några dagar, skönt med en lugn helg sen. Kanske lite tid för bara mig o L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar