fredag 2 oktober 2009

Helg igen

Det är alltid skönt med helg när man jobbat några dagar. Även om jag inte jobbat så mycket.
Idag blir d golf igen, var ett tag sedan jag spelade nu så d ska bli kul. En ny upplevelse att spela när d e kallt ute.
Jag e nog en av få som tycker det är skönt nu när d e lite friskt eller briskt som man säger i N.Y ute. Jag gillar d här vädret faktiskt. Man vet ungefär hur man ska klä sig, det går att få schysst teperatur i sivrummet när man ska sova osv. Najs tycker jag.
L påminde mig om att det var d här vädret när vi var i N.Y förra året o d var ju underbart så jag njuter av vädret. Skulle d bli mulet osv så går d ju alltid att ligga inne o kolla på film det e ju mer ok nu när d e höst.
Jag e shoppingsugen, det är inte bra även om jag för en gångsskull faktiskt har någon kr över efter att ha bet alla räkningar men jag e även sugen på att gå på Casinot d var längesedan o då e ju risken att en del pengar försvinner. Man ska aldrig räkna med att gå plus där.
Vi skulle behöva göra en lång tur runt i möbel o piff affärer för sovrummet måstegöras något åt. Jag har hittat en skitläcker tapet men L e inte riktigt lika säker som jag. Vi tänker lite olika där faktiskt. men ett beslut måste fattas snart för att sovrummet är allt annat än mysigt just nu. Kanske får hinna med det i helgen oxå. Vi får se vad vädret säger för vi vill ju passa på att spela golf oxå så länge vädret tillåter det.

Ha en skön helg på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar