lördag 25 juli 2009

Me like golf :)

Äntligen har vi lyckats spela lite golf. Idag blev det två rundor sen ville inte L få mer stryk så då åkte vi hem. Jag är fortfarande obesegrad i år :) Vi e väldigt jämna så det blir extra roligt av det, men vi har båda två ett mrdrömshål, samma båda två. Shit va dåliga vi e på det, resten går helt okej. Vi försökte spela igår oxå, det var soligt när vi åkte hemifrån sen när vi kom till golfbanan låg d svarta molnen över åsen men då kan d gå åt vilket håll som helst men med vårt flyt gick dom åt fel håll, så efter utslaget på tredje hålet så var det bara att traska hemåt igen för då blixtrade o åskade det o regnet öste ner. Så d var som L sa på ett väldigt fyndigt sätt " D var som att kasta pengarna i skön" Så roligt har vi det. Imorgon ska vi testa en annan bana om vädret tillåter, jag fick tips när jag var o piffade ögonbryn o fransar idag. Kan ju vara kul att varuera sig lite.
Ikväll kommer några L´s moster m familj hit på grillning, som resten av Hässleholmsbefolkningen har dom ju hus här. HVH Hässleholm Vid Havet kan man kalla Mellby för oxå om man vill.
Solen har äntligen lyst lite idag så jag ser inte ut helt som ett lik längre, d e skönt.
Snart bär d av till gbg oxå ska bli najs med några nätter på hotell, ett besök på Liseberg blir d såklart o sen en kväll på casinot :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar