måndag 15 februari 2010

OS Guld!

Japp där satt den!! Charlotte Kalla såg till att det genast blev en mer positiv inställning till OS. Vilken tjej. 22 år o så genuint glad, man blir faktiskt glad när man ser henne så det var riktigt kul att hon vann. När hon dessutom i vinnarintervjun hälsar till alla som hon känner, som om hon var med i vi i femman då kan man bara le.
Sedan missade vi pallen, blev 4:a i två lopp oxå vilket e riktigt bra. Marcus Hellner missar pallen med 1,5 sek o jag har aldrig sett någon så totalt slut människa så man kan bara säga att han gjorde sitt bästa.
Igår kollade jag lite på en damhockey match mellan USA-Kina matchen slutade 11-1 o var inte det minsta spännande men med tanke på att Kina har 1600 licenserade spelare mot USA som har hur många som helst så e d ju fanatstiskt. D e väl lite av tjusningen med OS att blåbärsnationerna får chansen att vara med i något stort mästerskap, tänk vilken upplevelse.

Imorgon ska jag jobba på L´s jobb det ska bli intressant :) Sen ska det tränas, det måste tränas för det e inte långt kvar till Åre nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar