fredag 3 april 2009

Ny helg

Måste börja med att säga att jag HATAR att städa, jag e så trött på att städa hela tiden. Men det blir ju fint efteråt men det vore skönt med en städerska. Nu måste vi ta hit någon som putsar fönstrena dom e sjukt smutsiga o nu bygger dom ju lite mindre utanför så nu kanske det e dags. Eftersom vi båda två avskyr det och jag blir galen när det blir flammig eller ränder o det blir d ju hela tiden så därför betalar vi gärna dom få kronor som det kostar. Det är värt varenda krona, jag lovar.

Helgen har startat, om ca 1 timme dyker örebropinglorna upp här, ikväll blir d tapas på min favorit tapasrestaurang, riktigt goda tapas. Blir nog lite rosa bubbel innan eller ett glas vin. Imorgon blir det en anna favorit restaurang o en tur till casinot faktiskt. Riktigt roligt. Ska bli en skön o trevlig helg.
Nästa helg e d påsk o då bär det av till Mellby, hoppas att vädret håller i sig o kanske några till plusgrader. Kanske kanske ska vi bygga lite hus o förhoppningsvis blir d lite golf oxå om vädret tillåter. Lite konstigt att inte fira påsk i Örebro med familj o släkt, en del traditioner där som e lite trist att missa men så får det ju bli ibland. Man kan inte vara på två ställen samtidigt o nu blir d Mellby den här gången.

Ha en underbar helg på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar