lördag 6 juni 2009

Bakfull

Eller det är jag inte alls eftersom jag inte druckit det minsta men dom här mirakelpillren jag testar nu gör att jag inte sover men jag känner mig inte sovtrött lix utan känner mig bakfull lix d e inte kul men så länge d ger resultat fortsätter jag. Idag e d lördag så jag ska nog unna mig en cola idag en riktigt kall cola vore najs till fotbollen ikväll.

Firandet av L igår blev bra, hon blev riktigt glad o överraskad när K o J ringde på dörren, så blev d lite skumpa o jordgubbar sedan åkte vi iväg till Göteborg. Ingen restaurang som jag skulle rekomnedera om man ska äta, helt grym miljö men maten var bara sådär tycker jag. man förväntar sig mer på något sätt. men vi hade trevligt. När vi släppt av Charles så ville var inte L trött vilket är väldigt märkligt för kl var efter hennes normala läggdags :) Så vi tog bilen in till stan o gick på casinot även om vi knappt trodde att det skulle bli något. ALLA hade tagot bilen in till stan så d fanns inga parkeringar men efter många varv hittade vi till slut en plats. Jag gick 10 kr plus det ni :)
Sjukt mycket fulla ungdomar på stan, man fick se upp ordentligt så ingen vinglade ut framför bilen. Några som stod o kräktes på trottoaren, kul! Undra om dom e lika glada idag :)

Idag ska vi åka o shoppa lite eller vi ska försöka iallafall d brukar gå sådär när jag försöker shoppa när jag inte vill shoppa hittar jag massor men när jag tänkt shoppa hittar jag inget alls.
Ikväll blir d fotboll o en lugn kväll. Var ett tag sedan vi var hemma en lördag kväll o bara var så det ska bli riktigt najs o kul fotboll hoppas vi oxå på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar