söndag 21 juni 2009

Skön midsommar

Har haft en riktigt skön midsommar. Fick en nya kompis, Fritz 3 år, en riktig liten buse. Vi ägnade midsommarafton åt att fiska i fågelbadet och slåss med Turtels gubbar. Skön grabb, travliga föräldrar oxå. Riktigt trevligt att träffa Ida oxå. Vi hade en lugn o skön midsommar afton, grill o någon öl o lite skumpa, perfekt enligt mig.
Har syndat en hel del under helgen får väl se hur det ser ut på vågen imorgon.
Huset är helt fantastiskt, jag ville inte åka därifrån. Skön o lugn känsla när man kommer in där, sängarna var riktigt sköna när man fick ligga in dom lite. Soffan passade perfekt o svärmor hade inte piffat för mycket, dock var det en stor and eller anka eller var det var fick flytta ut, den passade inte riktigt in med det övriga om man säger så. Vi e supernöjda iallafall o ser verkligen fram emot semstern nu. Skönt att vara där i tre hela veckor eller vi ska ju inte vara där hela tiden men vi ska utgå därifrån.
Vi trodde att vi skulle slippa att jobba när vi var där nu o det fick vi nästan men idag blev det lite målande iallafall och det var helt okej, solen sken ordentligt för första gången på länge.
Hemresan gick otroligt bra, knappt en enda kö, hur smidigt som helst. Vi trodde lätt att vi skulle få köa ifrån Järna men det var lungt. Mycket märkligt men väldigt väldigt skönt. Tiden gick väldigt fort i bilen också. Kan bero på att jag fick köra typ 40 mil :) Tur att L e så snäll mot mig.

1 kommentar:

  1. Mmmm det var mysigt - lugnt å skönt - eller så lungt å skönt det kan bli med en aktiv Fritz!
    Tack!
    /ida (turkiet-bitchen)

    SvaraRadera