onsdag 24 juni 2009

Sommar?

Kan det vara så att sommaren e här nu? Man kan ju hoppas o prognosen ser ju riktigt trevlig ut för helgen. Nu när utemöblerna är färdigmålade så kan det ju bli lite tid på balkongen i helgen.
Ikväll är planen att det blir en sallad på Loopen. Hoppas att vi får bord, det är ju sjukt populärt inte konstigt. Tyvärr kan man ju läsa deras positiva recensioner överallt vilket gör att folk får upp ögonen för stället. Men det e bara att knalla dit o hoppas på det bästa.
Lördag blir det lite party hos Skogåspinglorna, eller kanske inte så mycket party eftersom jag håller mig undan från alkohol fram till semestern, allt för att vågen ska gå ner till målvikt. Men man kan ju parta utan alkohol. Skönt att kunna ta bilen oxå när dom bor ute på landet :)

Klarblå himmel, solen skiner, skulle gärna vara ute i solen idag o inte bara titta ut genom fönstret på det.

Måste bara kommentera fotbollen igår även om ni som läser troligen skiter fullständigt i den. Men jag tycker att det är kul att se ett svenskt landslag som satsar framåt o lyckas göra mål. Man kan ju hoppas att det blir något av spelarna i fortsättningen så kanske även a-landslaget kan producera lite mål i framtiden.
Ska bli kul att se semifinalen på fredag, synd att man inte e i Mellby då för då hade vi nog varit på plats o sett live.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar