onsdag 17 december 2008

Lite stress

Snacka om galet mycket på jobbet o man vet inte vem man ska lyssna på o i vilken ordning man ska göra saker, vissa tror nog att man kan dela sig på tre o vara på tre ställen samtidigt o ha 10 armar när man slår in julklappar. Men nu kan jag inte göra jättemycket mer idag iallafall ska bara plocka undan lite för imorgon ska vi slå in 1300 handdukar på mindre än 8 timmar, tjoho!

Vi har ett stort problem, vi lyckas inte hitta någon inneboende, eller vi har hittat två st som skulle bli kanon men sedan har dom hittat en lägenhet istället. Sen har vi hittat en tjej som väldigt gärna vill flytta in men vi e inte riktigt lika sugna hon är lite väl mycket dalarna :)
Det måste lösa sig på något sätt.

Annars känns d inte som att det händer så mycket. VI behöver bara fira en jul iallafall, vi ville inte åka till skåne och svärfar ville inte åka till Stockholm, svärmor fick inte vara med o bestämma så nu blir d bara Örebro, ganska skönt att inte behöva flänga utan bara kunna vara några dagar i Örebro o sen kunna softa hemma några dagar.

Idag ska jag åka förbi stinsen o kolla efter lite julklappar till L, men hon e ju inte så lätt att handla till för hon önskar sig bara en pocket o hur kul e d, ja hon önskar sig swosch swosch oxå men det får hon inte för då kommer jag aldrig få kolla på tv :)

Byebye

3 kommentarer:

  1. Vad i hälsingland är "swosch swosch"??????? LB

    SvaraRadera
  2. hmmm...kan man bli för mycket dalarna?! :) Vad menar du då tro?!

    SvaraRadera
  3. Swosch swosch är något som bara kan beskrivas när man ser det :)

    SvaraRadera