söndag 2 augusti 2009

Mer semester åt folket

För inte för många år sedan så tyckte jag att det var ganska jobbigt att ha semster, en hel sommar utan planer o myckte tid på egen hand utan planer o mådde skit rent ut sagt. Nu är det annorlunda (vågar knappt säga det för d brukar vända då) Men just nu är det ganska hyffsat faktiskt :)
Sitter på hotellet i Ystad, vi har några lyxdagar här bara softa, ta någon spabehandling kanske, skulle solen mot all förmodan bestämma sig för att skina imorgon har vi ca 50 m till sandstrand o havet eller poolen rakt nedanför balkongen. Jag klagar inte. Har just ätit en schysst middag på Terassen med utsikt rakt ut över havet. Tyvärr började det ju regna så vi fick flytta in för att dricak latten men det finkade rätt bra det oxå :)
Imorgon ska vi bara gå på byn här kolla lite i affärer o bara mysa, Skandinaviens största filmstudio finns här i Ystad, där dom bla. spelar in Wallander filmerna så där vill L göra ett besök imorgon så d e klart vi ska göra det. Man kan tom gå en guidad tur i Wallanders fotspår men d känns som det kvittar, vi kan allt knalla runt på egen hand istället.
På tisdag när det bär tillbaka till Mallby så blir d ett stopp på vägen i Malmö för att testa deras Casino, sedan har vi bara Sundsvall kvar :) Får bli i vinter kanske :)
Golfandet går strålande jag leder med 7-3 i rundor så jag e nöjd, L e inte lika nöjd kanske .) Vi har verkligen fastnat o hittar golfbanor överallt. Fanns en golfkarta på hotellet som vi kastade oss över på en gång. Tyvärr är vi ju lite begränsade pga att vi inte är medlemmar någonstans vilket gör att vi bara kan spela pay and play men det känns ganska okej just nu, nästa sommar får vi satsa på att bli medlemmar någonstans o spela lite på "riktiga" banor.

Jag måste bara få säga att jag e så lycklig för att jag har en underbar tjej, den här semstern har verkligen varit helt fantastisk än så länge o d finns inget som tyder på att den ska bli sämre fram över heller. Vi har samma inställning till semster o allt vad det innebär o d e så himla skönt. Vi bara är o d e bäst lix. Skulle inte vilja ha en dag semester utan henne. Hon är det bästa som finns. Bara så ni vet. :)

Just ja, jag sprnag förbi en våg idag, vågade nästan inte ställa mig på den för jag har syndat en hel del på semstern det får man göra men kanske inte så mycket som jag gjort men faktum e att den visade inte så himla mycket mer än innan semestern så jag e väldigt nöjd. Kan vara alla golfrundorna som hjälper till.

Nu ska jag prata med en ledsen vän o se om jag kan stötta lite.

Pusspuss

1 kommentar:

  1. Mmmm jag blir så glad när jag läser om att du har den bästa tjejen....det tycker jag oxå...och det bästa är att ni bäst för varandra! Njut varje dag!
    kram/ida

    SvaraRadera