söndag 2 november 2008

Spontanitet

Jag ÄLSKAR spontanitet, planering är jättebra och behövs ganska ofta men spontanitet behövs i livet för att det ska bli roligt. Vi satt där med vår söndagsmysfika och kom på att bio var längesedan så fick det bli det helt enkelt, Rallybrudar, jag gillade den. Den hade några snabba repliker som jag älskar, Eva Röse är ju jättebra och ganska trevlig att vila ögonen på, sen var ju Maria Lundqvist med och henne bara älskar jag ju, spelar ju ingen roll vad hon gör för det blir bra så rolig!
Det fanns dock några saker som kanske drog ner upplevelsen, vi gick ju på eftermiddagen vilket innebär att publiken är något blandad. Först uppflåsande för trapporna var farmor Berit och hennes nya gubbe Bertil. Sedan precis innan filmen så kommer Ulla-Britta och Sten-Ove som tagit pendeln in från landet med sina polare Sven-Göran och Biggan för att se en rulle, dom hade råkat trilla in på happy hour baren innan så männen fick någon bira innan för västen och damerna ett glas rödtjut innan det var dags. Doften eller odören fick oss att vända oss lite diskret med ryggen åt dom,med ett finger för ena näsborren eller djupt insjunken i tröjan. Sedan skrattades det lite för högt och lite för länge och sedan skulle då Sten-Ove och Sven-Göran diskutera bilarnas utrustning och förgasare osv. Dom satt inte bredvid varandrakan tilläggas. Japp som sagt man får uppleva en del i storstaden även om man i eftermiddags mest trodde att man var på landet.
Oavsett så är vi grymma på det här med söndagar, just nu finns inget bättre än söndagar :)

Nu ska jag visst få en ny besökare påmin blogg så jag kanske måste censurera mig lite eller vad säger du lillebror :)

Bye bye

2 kommentarer:

  1. hahahaha... hade nån av de där männen brevid mig en gång på bio, svett räcker att skriva...och jag tror han va på dejt! Stackars kvinnan!

    SvaraRadera
  2. Med tanke på innehållet i bloggen hittills så tror jag att du kan fortsätta på den ocensuerade linjen. Jag klarar mer än du tror. mvh Lillebror

    SvaraRadera